A szervezet vezetősége

 

molnar antal
Molnár Antal, elnök
  molnar[kukac]zoldkor.net
A szervezet alapításának kezdeményezője vagyok. A Debreceni Egyetemen szereztem szociálpolitikus diplomát, majd területfejlesztő oklevelet. Az egyesület főállású munkatársaként a vidék- és területfejlesztéssel, turisztikával és természetvédelemmel, kapcsolatos programokkal foglalkozok. Szabadidőmet szívesen töltöm természetfotózással és természetjárással. 

 

tatar antal
Tatár Antal, alelnök
  tatarvandor[kukac]gmail.com
A Széchenyi István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium történelem szakos tanára és kollégiumi nevelőtanára vagyok. A Zöld Kört elsősorban közösségi és társadalmi részvételt erősítő tevékenységekben és túrák (gyalogos, kerékpáros, vízi) túrák vezetésében segítem.

 

horvath tibor
Horváth Tibor, elnökségi tag
  htibi.htibi[kukac]gmail.com
A Hortobágyi Nemzeti Parknál dolgozok természetvédelmi őrként, a Zöld Kört természetvédelmi tevékenységeiben segítem szakmai tanácsokkal, illetve aktívan részt veszek a természetvédelmi programjaik gyakorlati megvalósításában is.

 

kathi imre
Kathi Imre, elnökségi tag
  imre.kathi[kukac]gmail.com
Az egyesülethez 1995-ben kerültem, mint polgári szolgálatos. Több energiahatékonysági projektben, valamint az Elég kampányban is részt vettem (Kő csövön nem marad projekt). Azóta is – az egyesület munkáját külsősként segítve – energetikai és technikai feladatok megoldásában, felmerülő kérdések megválaszolásában működök közre.

 

santha krisztian
Sánta Krisztián, elnökségi tag
 s.krisztian[kukac]hhgkft.hu
37 éves környezetgazdálkodási agrármérnök vagyok, angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, 10 éve foglalkozom hulladékgazdálkodással.  A Zöld Kör munkáját hulladékgazdálkodási területen segítem.

 

csoka imre
Csóka Imre, elnökségi tag
 csokafeszek2[kukac]freemail.hu
Hajdúböszörményi okleveles méhészmesterként és helyi gazdaként a Zöld Kör több olyan programjában is rendszeresen részt veszek, amelyeken az egészséges és helyi gazdáktól származó élelmiszerek népszerűsítése a cél.

 

dr. deseo emil
Dr. Deseő Emil, tiszteletbeli elnök
1926-ban születtem, nyugdíjas fül-orr gégész szakorvos vagyok. 1994-ben csatlakoztam az egyesülethez, mint akkori önkormányzati képviselő, majd a későbbiekben lettem a Zöld Kör alelnöke.