Zöld Kör

A Föld Barátai Magyarország tagja

HAJDÚSÁGI FÓRUM A MEZŐGAZDASÁG MEGÚJULÁSÁÉRT

Az Európai Unió vidékfejlesztési támogatásai rendszerét szabályozó Közös Agrárpolitika jövőbeni elveit leíró stratégiai terv bemutatása, valamint az abban megfogalmazott fenntarthatósági elvek érvényesülésének lehetőségeiről szervezett fórumot a Zöld Kör – a Magyar Természetvédők Szövetségének tagszervezetekén - a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatásával.

Read more: HAJDÚSÁGI FÓRUM A MEZŐGAZDASÁG MEGÚJULÁSÁÉRT

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ GÓLYA BODROGKERESZTÚRRA

Március 11-én péntek délután a bodrogkeresztúri egykori zsinagóga épülete fölött megjelent az első fehér gólya, amely a Zöld Kör stábjának első észlelése idén a Bodrog mentén. Bár Somogy megyében már az enyhe februári idő már hetekkel ezelőtt hazavonzotta az első gólya madarat, a Gólyavédelmi központ kiállításának környékén ez idáig várni kellett az első észlelésre.

Read more: MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ GÓLYA BODROGKERESZTÚRRA

Vízitúrázz velünk a Bodrog folyón!

MÉG VAN NÉHÁNY HELY. HA VELÜNK AKARSZ EVEZNI, ne habozz, hanem minél előbb jelentkezz!

Vízitúrázz velünk a Bodrog folyón augusztus közepén, ahová elsősorban egyedül vagy párban érkező résztvevőket várunk (csoportoknak, legalább 8 fő esetén bármilyen időpontban és igények kielégítése mellett – természetesen előzetes egyeztetéssel – indulhatnak túrák segítségünkkel).
 
Az augusztusi túra időpontja:
2021. AUGUSZTUS 13-15.

Read more: Vízitúrázz velünk a Bodrog folyón!